TILDA!!

Hjälp mig med detta, jag får inte till den där signaturen.. gör som det står där på blogghjälparn men det funkar ändå inte :( buhuu !
Skicka ett sms eller på facebook så blir jag glaaad :D tack!!

testing :))

Tjoba! Skriver bara ett snabbis inlägg nu för jag håller på att testa lite nya grejjor, men det går sådär. eller tja, det går inte alls.. suck! men men, ja jobbar på. hade blivit grymt om skiten bara kunde funka :D

of all of my smiles, you have the highest value

femte inlägget för dagen, eller fjärde? :D aja, skitsamma, tänker iallafall ge mig själv en klapp på axeln för detta! ännu en dag med regn och tråkigt jävla väder.. har iallafall haft sällskap när de gäller ridandet :) först så red Sara med ut på Golden när jag red Missy. Sen kom Tilda och red med på Bossen. för er som inte vet det, vilket de flesta kanske inte gör, så är hon en liten sööt å go 13-årig tjej som har fattat lite intresse för Bossanova. så ja, hon ska sova här inatt så ska vi rida en tur imon igen :)  trevligt !! 

Min nya idol....

... Gustav Björklund :D 
 
http://www.mondoblog.se/gusten/
 
Han är ju störtskön den killen asså!! ;)
 
 
hahaha ~ nu tar de fan hus i helvete asså ! ~ 

Sommartider hej hej sommartider !!

okej, heh, schemat jag gjorde i förra inlägget blev väl sådär va? ska jobba mer på det en annan gång ;)
nu ska jag dra med mig annie ut i det tråkiga vädret, eller snarare ut i stallet för att mocka.
 
Nu tycker jag det är dags för sommarvädret att komma, vilket jag nog inte är ensam om att känna. är så gaalet trött på detta förbannade regn nu :(( vafan, sommar = sol&bad !!! eller? men tja, de är la bara att gilla läget. jag drar ju förhoppningsvis snart till turkiet, där det verkligen är sol&bad-väder :D ska bli sjukt roligt - sola, bada, shoppa och träffa saknade turkar ;) hihi wiiie! :D
 
aja, pusshejj hörrni!
 
 

fullspäckad toppen vecka !! :D


BLLOOGGGG :))

Hm.. asså hela den här blogg.se sidan är ny, skit jobbigt. laggar sönder när jag ska ladda upp bilder, och man vet int hur man ska göra de ena och var man hittar de andra å blabla.. men jag ska göra så gott jag kan för att klara mig igenom detta :D
 
Har även sett att jag idag, eller igår, har haft bloggen i rättså exakt ett halvår. även fastän jag inte är värsta proffset på detta så tänker jag forsätta å skriva så hoppas jag att ni fortsätter att läsa. :)
 
 
Nu vill vi ha lite sol så att man kan jobba på bränann, eller va säger ni?

midsommar 2012 ♥ hihihi

Vilken midsommar man fick dåå !! :D
drog till lagan ihop med Annie och Neea, där vi mötte upp grabbarna gruus. alltså jeppe, ps och oliver :) :) trevligt trevligt, drog även till levve och flisan sen. blev senare bjuden på fest hos råååååånner, av simon. och fyfan vilken kväll de blev!! både midsommarfirande och 18-årsfirande å kalas och dans! tack till er som gjorde dagen och natten så grymmo bra! :*
 
Allt för mig :) natti puss puss !
 

" lite x-tra WILD and CRAZZYYY "

Gårdagen va så jäääääääääääääääääkla bra !!! Tillbringades på Liseberg ihop med fina vänner :D hade grymt roligt !! Balder, uppswinget, atmosfear, kålorado, gasten - ALLT ! Älskar det !! Känslan och pirret i magen när man åker är ju helt underbar ^^ Fick dock inte med mig nån choklad hem..... Står här istället med halsont och en helium kanin som jag och lukas köpte :)

Har faktiskt gjort en hel del idag, har bara en sketen sak kvar; mitt rum. Tror aldrig det sett såhär illa ut innan. javet, så säger jag alltid typ, men nu är det verkligen så. usch asså ! så kvällen, eller natten, blir städning för mig ..
fick med mig andreas till att ta lite söta bilder på mig och fölis innan med. blev fina bilder ! hade tyvärr oturen att kliva på en geting eller ett bi eller nån sån jävla skit. ingen allergichock iallafall, bara en svullen och ömmande fot. men ja, de var de väl värt :) :)

Glad midsommar får jag väl säga oxå ! hihi
Har hört att det ska bli dåligt väder, eller läst oxå för den delen, men men.. bara att acceptera den svenska sommaren !
hade planerat att dra till smålands hawaii med vänner för att bada och grilla, men ändrade oss till en mysig hemma kväll med grillning och film istället. tror det blir bra :)

men nu måste jag sätta igång med städandet, ska upp tidigt oxå ... suck !

 
 

skiiit med vaa ;)

Duschen blev lite framskjuten, eller ja, planerade om kvällen helt totalt ^^ Har suttit här i köket i min ensamhet och kollat på facebook .. hehe, vilket liv tänker ni väl nu ;)

Är dessutom fuckin piss-off på lukas och mattias nu för deras video. Var fan nära på att lipa när jag såg den, å hela jävla magen vändes ut och in. så gaaalet äckligt å obehaglit. usch, och har sett den ca 10 gånger och samma jävla känsla varje gång. Och nu säger de att det är FEJK !!! ååååååååååååååååå


My weeek :D

Tisdag : Rida och troligtvis åka till lukas på kvällen och sova där.
Onsdag : LISEBERG !!!!! :D:D wiiiiee !! Kommer bli så gaalet kul :D :D
Torsdag : Va med Simoon ? :)
Fredag : Midsommarafton - drar med vänner till Smålands Hawaii och grillar å badar :D
Lördag & söndag : inga planer direkt :))

 


Bilder från avslutningsmiddagen :) :)

Det är annaas bilder, så jag har typ bara tagit de som jag själv är med på. Några fler, men det är vad jag kommer bju på nuu :)




Jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt

Regn regn regn ... När kommer sommarn ??? suck, kan ju inte göra annat än vänta direkt. Annie sov här inatt, och vi hade en toppen kväll igår haha ! Man har inte en tråkig stund med den bruden asså !! Ni såg ju bara vad hon skrev på min facebook, HAHAHAH! kul :)

Har bestämt vad jag ska hitta på på midsommar nu oxxå, blir att umgås med annie, hannah, ida, ida och matilda på dagen. sen på kvällen drar vi nog till smålands hawaii om vädret tillåter, där vi ska grilla och ha det trevlit ihop med några grabbar :)) hoppas på sol helt enkelt!

hade tänkt ta mig en lång och varm dusch nu, fräscha till mig lite. sen är kvällens planer inte sådär värt ansträngande, tänkte bädda ner mig i sängen med datan och glo på prison break :D :D lät rättså bra va ?



Maybe it's time to leave thoose feelings behind.....

Asså, jag är verkligen hungrig heeela tiden. Ja fattar inte hur jag kan va de, för jag gör fan inte annat än äter ?! Så nu ligger jag här i sängen och magen bara skriker efter mat, fastän jag käkade för typ en timma sen.. Suck !

Hade faktiskt tänkt sova strax, trött som bara den efter dagen .. Imon på kvällen blir det att träffa annie och kanske även mina favvisar från lagan :)

Asså shit, känns verkligen inte som sommarlov. De senste typ 5 månaderna så har jag längtat å längtat till lovet, och nu så bara ; jaha, aa...... Men lovet började bra, och det kommer inte att bli sämre !! Hihi

Har även börjat planera lite för midsommar.. Jag och Annie var lite inne på att dra upp till dalarna, eller så blir det väl fest eller bara umgås med några trevliga vänner :) Det är ju faktiskt på fredag, så man ska va ute i tid. Vill helst inte hamna här själv hemma i soffan lixom .. ;)

Men men, allt för mig ! Gonatt :*


Mina Fina Irländare <3

Tjobidobido :)

Tävlingen i Bratteborg idag blev reedigt lyckad, även fastän det har vart en väldigt lång och seg dag. Felfri i både LD och LC med Missy, och en  femte placering på de. Hon va super duktig :D Även felfri med Kingen i LC. Debuten i LB gick bra den oxxå, slarvig på första hindret så ett riv där + att han kom fel i kombinationen så han petade ner bägge där med. Men är nöjd med min lilla irländare ! <3

Tänkte ja skulle lägga in filmerna, men nerrå, de laggar som tusan. Så de kommer en annan dag helt enkelt :)




i LIKE IT when you smile, but i LOVE IT when i'm the reason.

Kvällen blev väldigt lyckad igår. Fest hos Matilda med stadsborna, hihi. Mycket trevligt måste jag säga ! :) Sov hos Annsi och sov ut rejält idag - vaknade vid halv 12. Sen har det inte hänt nåt särskilt idag direkt. Det vanliga - stallet :) Familjen Aronsson kom för att kolla på fotbollen men vi slog på en skräckis istället -
Final Destination 5. Köttig å äcklig som tusan .. Man får ju veta de mesta utav matchen genom att va på facebook, Sverige de soporna förlorade ju igen. Tog på mig min nya tröja med, hehe, med engelska flaggan på. Inget jag tänkte på men de fick man ju för sen ...

Imon blir de tävling i Bratteborg med Missy och Kingen. Debut LB med pajjken :D Ska bli suuper skojj ! Mindre kul att ställa klockan på 05.45 måste jag ju säga. Bäst att jag sover nu skulle jag tro. Såååååå, GODNATT !

Ursäkta om inlägget blev lite sådär, klockan är tio över tolv och min hjärna är inställd på sova.. :)

Hahaha störtskön bild !


Jag å min fina bror !




If happy ever after did exist ...

Har precis tvättat av mig sminket och sitter nu här och segar i min super fiiina klänning. Strax blir de att gå ut i stallet - mocka, sopa och rida. Vid fem kommer några som ska provrida Bossen, man hoppas ju på det bästa !!

Sen blir de att snygga till sig igen inför kvällen. Ha inte bestämt om jag ska ha skinnbrallor och nån snygg tröja eller klänning(dansen) och tights. Får se :)


Lipsill ?

Asså guud, bröt ihop totalt idag. Efter att vi slutat satte jag igång å lipa som tusan, säga hejdå till alla va inte så jävla lätt asso .. Säger de för typ hundrade gången - SHIT VA JAG KOMMER SAKNA ER ALLIHOPA !! Helt sjukt .. :( snyft Påväg hem nu iallafall, körandet idag på morgonen gick gryt bra, även mitt och Johannas solo lät rättså okej ;) sen bjöd Kenneth på glass och klassen hade en liten mysig stund ihop ;* sen vardet att ta farväl av skolan, lärarna och en del vänner. Kommer träffa många av dom i sommar, har jag bestämt ! :)

Blondin Mikkan ? :D



Imon är även högstadiet avklarat och ett skönt och häärligt sommarlov väntar. Ska som sagt bli väldigt skönt - med sov morgonar, lediga dagar, sol och bad och allt de dära. Samtidigt dåååå sorgligt att vi faktiskt lämnar Åby nu och att alla splittras.. Pappa sa igår att "Man ska sluta när man är på topp", och ja känner faktiskt att jag är de nu. Har kommit så himla nära med typ alla nior på Åby, och det är jag super mega glad över. Kommer sakna er så sjukt mycket allihopa !!!!

Skriver mer imon. Pusss natti <3

Min älskade å underbara kamera är sönder, eller de lilla jävla objektivet har lagt av. Därför ni inte får så mycket uppdateringar på bildfronten. Hoppas på att jag kan fjäska till mig bilder från My och Anna. Hihi ;D


AVSLUTNINGSMIDDAG

Kvällen blev så grymt lyckad ! Stressigt men jao, jag elin anna sara emma och madde fixade det lysande :D God mat, lek, skratt och hela kööret. Blev i slutändan tidigt klara med schemat ändå, så de blev lite mingel och massa fotande. Bilder lägger jag upp så fort jag får tag i de, mest anna och my som har :) Sjuukt kul har vi haft iallafall !! Såå, natti natti :*


annas bild


tralalalala

Ska säga att jag verkligen älskar att sova, because it's amazing ! Asså bara lägga sig å typ försvinna, asnice. Och att drömma är ju skit tufft, kul som tusan när man minns drömmarna .. :D Men iallafall, nåt som jag inte gillar med att är när man somnar typ mitt på dagen. Ska man sova så ska det va på natten, asså sova ordentligt. Det är la skit skönt när man är trött på typ eftermiddan, och går och lägger sig och sover i två timmar. Men de är fan hemskt när man vaknar ; det känns som en ny dag och man har lixom ingen koll för fem öre. Man blir helt trött och såsig och de är man hela kvällen sen. ++ att man blir helt fruktansvärt äcklig i munnen. Fyy ! Så ja, jag hatar att sova korta stunder på dagen :)

Heh, kom just å tänka på detta, somnade nämligen innan vid typ 5, vilket förstörde hela kvällen..


Skräckfilm ♥

Glömde nämna skräckfilmen vi såg igår i förra inlägget. Det var Fredag den 13, läskig som fan ! Hihi, satt uppkrupen i sängen med Annie, Lukas å Ruben å va skit skrajj. De gillas ! Så är ni sugna på skräckis så rekomenderar jag verkligen den ! :)


SLUTET ÄR NÄRA

Snyft. Bara tre dagar kvar av högstadiet, tre dagar kvar tillsammans. Ska bli så jävla gött med sommarlov, men samtidigt sjukt sooorgligt .. På tisdag är det arbetslagsdag i Ljungby, bad och beachvolley tror jag att de blir. På lördag är de lekar och tävlingar å skit som gäller :) De bruka faktiskt va rättså kul. Och så slutar vi på torsdag.. Aja, nu ha ja inte tid med detta :) ska kolla lite William Spetz :D hihi pusshejj !


Oh boy ...

...
you make me feel like
Oh boy
you make me feel like
no boy
can make me feel like you
I really really want you

Oh boy
you make me feel so
Oh boy
you really turn me
on boy
and I don't know what to do


you are the cutest boy i've ever seen

Stor tummen upp för helgen hittils !! Är de söndag idag ? Eller lörgag ? Aja,vi är iallafall lediga på måndag vilket är så jävla gött ! Ska soooova hela dan. I fredags sova jag hos alice, med lukas, mattias och kunthida. Super myysig kväll ! Och igår drog jag och annie till lagan där vi mötte upp lukas och ruben. Vi stack till pizzerian och käkade, ett jävla krabb innan vi bestämde pizzor, tror de som satt och åt var typ nära på att ge oss stryk allihopa ... hehe men de lösta sig :) sen sov vi där och kom väl hem hit för typ 30 min sen. Vid två inatt cyklade vi till nån jävla damm och tog oss ett dopp, kallt som saatan !

Vädret är döööö tråkigt ute och jag ha ingen lust för fem öre att gå ut, men va ha man för val ? Ska gå och byta om sen bär de av ut i stallet :) annars blir de bara å chilla ikväll :)


Shoppa hollick ? :D




Detta var vad dagen i Väla resulterade i. + en klänning, trosor och massa hår grejer :) Är faktiskt väldigt nöjd. Tack farmor !

För inatt inatt är det du, är det jag


Å vi följer så lätt minsta motståndens lag
mot en himmel som har nummer 7,
inget stoppar oss nu.


Kvällen ha varit riktigt jävla grym !!!!!! Hade kunnat hålla på att dansa the whole night ! Har brännmärken å blåsor över hela fötterna, men vafan de var de värt ! Jeezzez ... Aa, har väl vart på dansgolvet typ, hela kvällen. Galet kul ! Ja å Lukas va sååå bäst i buggen asso, även fastän vi inte vann ;* dansarkungen !

Kvällens look :)

 


 


I Can Feel Your Heartbeat ((♥))

Borde verkligen sova. Men ett litet kort inlägg hinner jag göra !

Dagen spenderades som sagt på Väla ihop med farmor. Shoppade loss ordentligt ! Klänning, shorts, trosor, tröjor, linne, smycke, borste och hårfix :) kommer nog bilder imon skulle jag tro.

Är verkligen skit taggad för dansen imon !! Har just målat naglarna och kikat vidare på hairstyles, tror jag vet någotlunda hur jag vill ha det :) Så imon drar jag till Kunthida vid typ fem, hon ska hjälpa mig med håret å sådära. Om inte mamma gör de innan, får se. Sen åker vi in till citty å de ska bli så gaaalet kul :D :D

Wappa, hihi, nu ska jag naana. Gonatt :*

Underbara klass ! <3




:')


En gång är ingen gång två är lika med noll.

Sitter å kollar filmer på olika "hairstyles" på youtube, hittar faktiskt en del fina. Hade vart kul att göra nåt med mitt hår på torsdag till dansen :)) Imon drar jag med farmor till Väla för att leta efter en klänning. Snacka om att det är sista chansen att hitta nån då, annars vetifan vad jag gör ... Så det blir iallafall att gå där hela dagen, när jag kommer hem ska jag kolla igenom alla håruppsättningarna med och bestämma vilken jag ska köra på :) De blir nog kanonens, ska bli satans kul på torsdag !!


Please, just let me forget...

.

KÄRLEK ELLER KÄRLEK ?

Tjabba !

Asså jag måste bara beklaga mig lite ; det är juni månad, vi slutar skolan om en vecka, och det är typ 5 grader ute! Förjävligt asso .....

Aja, nog om de. Hann inte blogga igår, då jag somnade på eftermiddan och fick plötsligt väldigt mycket att göra på kvällen. Det var iallafall en lång och bra dag i Sickinge igår. Började med dressyren som gick oväntat bra, en delad tredje plats ihop med Annie :D Även hoppningen gick toppen, felfri i 80 cm och två, ett pet i 90 cm men en andra plats där med :) Jag och Annie va lätt söötast i terrängen i vår suuper coola utklädnad ! Teletubbies <3 vi kom på en fjärde plats, vilket inte var så tokit !

Dagen har vart helt OK. Skolan var väl som vanligt, dagen gick fort tycker jag .. Fick även veta att jag höjde mig i Historia vilket kändes grymmo bra :D sista lektionen någonsin med Henke idag, tyvärr .. Kommer fan sakna han :'( buhuu !







Lägger upp nån mer bild imon :) hinner inte mer nu !


The more I spend time with you , the more I realize I am doing the one thing I told myself I would never do again: Get attached.

~


FREDAGKVÄLL -> RAGGARKVÄLL

Första inlägget på typ evigheter, hmm... Så dumt när jag skriver så sällan, för då blir de så långa inlägg när jag väl skriver :P men men :)

Ialllafall, gårdagen var himla bra, eller kvällen :)) Först drog jag och Annie till Lagan, planerade att våldgästa 93ornas klassfest men så bliv de inte ... hehe ! Istället hängde vi på gården och hade det allmänt trevligt. Efteråt planerade vi en resa in till stan, men så blidde de inte. Drog hem hit och va inte så värst sugna på nånting, när vi inte kunde åka in till stan.
Men efter 10 minuter eller nåt svängde två epor in här och kidnappade oss ^^ Kidnapparna var inga mindre än Johannes, Simon, Jesper och Alex. Jag fick äran att åka med Jeppe och Alex medans Annie åkte med Johannes (rawr!). Vi körde runt i Ryssby, dunkade musik, hänge på gården och var tillochmed nära ett dopp i sjön. Måste vart hur många minus grader som helst i vattnet, så de blev inget av med det. En redig toppen kväll !!

Nu ska jag packa det sista tills imon, då det är Pingstpokalen. Börjar med dressyren vid 10.44, sen hoppningen nån timme senare. Och sen börjar terrängen vid två, det är grymt kul att titta på oxxå ! Så för er som är sugna, kl 14 i sickinge ;)

Det var de de :) Gonatt !!

 Kööörde bil till Lagan i Onsdags, gick suuper bra !! :D :D Men har fortfarande inte fixxat nån rosa skylt .. :(


Jag må han leva ...

... jag må han leva, jag må han leva ut i hundrade år. Ja visst ska han leva, ja visst ska han leva, ja visste ska han leva ut i hundrade år. HURRA HURRA HURRA !

Bästaste bästa brorsan fyller år idag :) STORT GRATTIS BROOO !!





RSS 2.0