SKYPE



Snackar med björn artjom å nån annan kille, richard eller nåt, på skype. Snacka om crazyy. Och så råkade jag trycka på "svara med video", och nu vet jag inte hur jag får av det ! :o De mobbar mig :(


Put your mother fuckin hands up !

Har egentligen inte alls tid att blogga, men va gör man inte ? ;) Så jaa, veckan har än så länge vart bra :) Har planerat att ut och springa men som vanligt så blir de aldrig som man tänkt sig .. Lukas hittade en bok idag på bibblan som jag ha bestämt mig för att låna, typ hur man blir av med sitt socker beroende :D Riktigt taggad till att läsa skiten ! Imon är de spanska prov och på fredag engelska nationella - jippi ?

Resten av veckan ser ut såhär :
Torsdag : Ljungby och synundersökning ? Rida och försöka masa mig ut på en joggingtur :)
Fredag : Rida, packa och knoppa Missy. Kanske con dios om det hinns med ?
Lördag : Tävling i Vaggeryd - LB LB
Söndag : Växjö bio & pizza med Alice, Kunthida, Lukas och Mattias :D :D Sedan sleep over hos mig.

Känns som en helt ok vecka faktiskt !

Shit, nu kom mamma hem, bäst jag slutar :o har ju en del å göra om man säger så .. Puss! <3



Tummen upp ? Eller inte ...




Inte mycket å säga, såhär ser min kväll ut - kul, verkligen jätte kul ................


You can't hide you bastard !

Problems ? Hittar inte USB minnet där jag har filmen, som vi ska se imon :S Don't know what to dooooo !
Sorry för att ja inte lägger ut så värst mycket bilder, typ de som är de roligaste att titta på ^^ Men ja har verkligen inte tid att ta nåt just nu, och känns lite B att bara lägga upp massa gammalt .... Men ja ska verkligen försöka bättra mig :) :)

Helgen :D :D

Fredags kvällen tillbringades ihop med Petra, Ida och Malin inne i Ljungby. Hade en as bra kväll ! Höll oss för det mesta nere på lions, virvelvinden ♥ Fy tuuusan va kul det var :D en utav de som jobbade där var visst lite förtjust i mig, och ja man får ju passa på när plattan är varm ? ^^ Så lyckades flirta till mig en gratis tur ;* Kvällen var iallafall redigt bra, träffade mycket treevligt folk oxxå.

Även lördags kvällen tillbringades därinne, mestadels ihop med Annie :D Träffade även Petra, Ruben å några till som vi umgicks med. Lördagskvällen lika lyckad som fredagen. Åkte gratis de flesta rundorna i virvelvinden, waah snacka om att vi hade kul där ^^ Sen fick vi skjuts hem av Emil, jag ska med skaffa en kille med körkort. Strålande bra måste jag säg ;) Sen blev det till att sova hos Annie :))

Idag ha det varit jävligt kass väder, as I think you know ? Men stallet hare blitt ändå, sen bara chill framföre teven å datan typ :)

Mattias och Lukas jag vet jag har era snygga smycken, ni får dom på måndag ;*


Sick or what ?!

Asså jag har drömt så himla lustigt de senaste nätterna, wanna hear ??
Okejj, förra natten dåå ;
Det var nån kille som skulle ha nån typ av lek eller tävling uppe på vinden. Så fick man betala om man ville va med. Jag var där med Josef och han ville va med i tävlingen så han betalade. Sen när det var dags så ville jag inte att han skulle va med, för jag trodde att de var nåt lurt med tävlingen. Så jag lyckades ta med honom nån annanstans, men han hade ändå betalat typ. När det pågick på vinden var vi på nedervåningen. Jag ringde polisen för jag va väl orolig eller nåt, när de kom mötte jag dom i hallen och när vi kom tillbaka så höll Josef i en pistol och han va helt blodig. Så polisen sköt han. Sen gick vi upp på vinden och då låg alla typ döda där. Bland annat så var Lukas där, helt sjukt javeet. Sen så kom Ilona, som var typ kriminalare och skulle lösa det här fallet. Jag var ju såklart jätte ledsen eftersom att två vänner hade dött. Sen kom Mattias och skulle trösta mig, men han fick typ en hjärtatack eller nåt och dog han oxå.. Men då var det så bra för det fanns ett badkar med typ magiskt vatten, däri kunde man lägga max 5 pers så fick de typ ett extra liv. Så jag la i Lukas, Mattias och Josef där (Y) Ilona fick oxå lägga sig där så att hon skulle klara sig genom fallen typ.. Men iallafall när allt började bli lycklig igen, och ala tre killarna vaknade och satt där jämte mig så vaknade jag......

You know I love you, I always will

Nyduschad - gött ! Vid nio ska jag träffa Petra och hennes poolare inne i ljungby sen blir de att tillbringa kvällen med dom. Suupertrevligt :D
Hoppas på att Annie joinar oss oxåå.
Dagen ha vart bra änsålänge :) Biologi provet kändes bra och likaså so grejjen.
Heh ha det gooott :D puss :*

Sweet dreams .........

Känns som att jag är den enda i typ hela världen som är vaken, kan de stämma ?? Ja kan iallafall inte sova, inte ett problem som jag brukar ha men just ikväll var det visst väldigt svårt. Nivet man brukar ju alltid tänka lite bara strax innan man somnar, brukar försöka tänka på vad jag vill drömma om och förhoppningsvis blir de ju så då oxå. Och då blir de väääldigt bra ! Men nu så istället för de bra grejerna jag vill tänka på, så kommer de bara en massa läskiga och äckliga grejer. Vet inte vad jag kan göra ?! Lägga sig mellan mamma och pappa skulle väl vart en lösning, för fem år sen ! Ska göra några sista försök till att somna, annars är de ju inte mycket annat å göra än att traska ner... Dagen imon startar med ett biologi prov, så känns som att jag skulle behöva vila upp mig lite. :P veckan har sett ut såhär : Måndag : drog hem till lukas efter skolan för att senare dra vidare till mattias för att fixa med filmerna. Tisdag : en himla massa plugg, annars inget särskilt. Onsdag : hm, en helt vanlig onsdag :) Torsdag : nationellt prov i engelska, hoppas väl på att de gick braa. En riktigt trevlig skoldag faktiskt. Så hoppas vi på en bra helg ! Godnatt :)
( skriver på telefonen så därför de kan se lite lustigt ut )

this one´s fo you

Har vart inne å kollat på hoppningen i sickinge idag. Medelsvår klasserna bara :) och shiiiiet va högt de är, för d-ponny är MsvA 130 :o helt gaaalet ! Men de säger att man vänjer sig vid höjden, är förhoppningsvis där om 2 år med Kingen ;) hihi ! Red han idag och det gick asbra, roligare att träna och jobba med dom när man har nåt att sträva efter.
Imon efter skolan blir de fotboll, hoppas på fint väder så att vi kan va ute :D Ska faktiskt bli kul ! Sen efteråt drar jag hem till Mattias å myyyyyyser lite ^^ heh, nej men han ska hjälpa mig med filmerna lite, till so:n :) se om vi lyckas få ihop nåt bra.
Fick bli en sööt bild på mig å Missy <3

dobidoo

Happ de blev inget med Mattias och Josef igår kväl.. Sad face :( Men men, jag och Mattias har andra planer på G :D Kommer bli grymt !! Så ja, Josef vi ses snaart ;* !
Har inga planer alls för dagen faktiskt :P Ska väl rida lite annars är de lugnt :) :)
Biologi prov på fredag, blodomloppet. Usch -.-
Tummen upp iallafall för de fina vädret ! :D
Ledsen att jag inte lägger ut några bilder på mig, men ja ha lixom inga .. :/ lovar att jag ska ta ett gäng !

One Direction ♥

 

Älskar dessa fem killar !!!!!!!!!!!!!!!!!!


~ sometimes the world is up-side-down, then the only thing to do is trying to turn it right ~


11. Hur ser din framtid ut ?

Börjar med tre år på natur .. Efter jag tagit studenten tror jag att jag ska tjäna lite pengar, vet inte på vad heh, och sen kanske ut och resa ett år eller två + att jag typ ska göra det som jag alltid drömt om ! :) Sen ska jag plugga vidare till nåt grymt bra yrke, kanske blir utomlands eller here in Sweden. Under tiden ska jag bo i en fin lägenhet eller nåt och ha det trevligt. Sen när jag träffar mannen i mitt liv blir det väl till att flytta, skaffa hus, barn, bil - allt dedära. Och sen därifrån rullar det väl på rättså enkelt va ??

What a feeling !!

Vilken kväll jag haft asso !! :D riktigt gryyyyyym ! Var på con dios där jag för det mesta hängde med Josef och Mattias inne i kuddrummet. Fy tusan va kul vi hade. Längesen jag skrattade så mycket asso. Även Ruben och Petra & hennes kompisar sällskapade oss lite granna. Trevligt trevligt. Verkligen en kväll som man kommer att minnas. Hoppas på att träffa de imon igen då Josef åker hem till Göteb.. Ehm till Öckerö på söndag. Buhuu ! Aja nu ska jag sova och drömma massa söta drömmar :D natti ntti ! Skriver detta på mobilen, därför det blir lite sdär ^^

Regional / Nationell Ljungby - Fredag 13


Debut LA Nationell

Waaaaaaaaaaaahhhh !!!! Har debuterat LA idag, med Missy :D Min lilla älskling va såå duktig ! Rev ett men gick som en klocka :D Även LB gick bra, men med två riv. Tack familjen Hansemon för denna fiina ponny, som nu är min !!! <3

Kollar på Prison Break, börjat på andra säongen nu ^^ Ska strax ut till stallet å rida Bossan :) Sen sticker jag till Con dios och ska umågs lite med mina gooa vänner Petra, Mattias och Josef.
Imon blir det till att jobba i Sickinge och glo på hoppningen där :) :)
Have a nice day !! :*

We are all the winners we are all the best ! :D

Vilken dag! Skoldagen tillbringades mestadels i Astrads idrottshall. Velloyboll turnering mot KH och Astrad :)) Vårat lag var bäst och vi kammade hem segern i varje match, vilket också gjorde oss till vinnare i hela turneringen :D :D Även på ena Åby laget vann på grabbarnas sida, 93 :) 92 blev trea där, så ja, inte så svårt att säga vilken skola som e bäst vaa ??? Åååååby !!
Go stämning i bussen påväg tillbax till lagan. Hade även idrott sista lektionen då det blev dans, skojj skojj ! +++ att när vi kom in i idrottshallen i lagan så ser jag Josef där ! Snacka om att jag blev glad ! Har saknat han så jävla mycket :'D
Imon taggas de för tävling i Sickinge med Missy ^^
Godnatt :* !

Ett par veckor gammal film

" Viljan att lyckas måste vara större än rädslan att misslyckas "

Kollar på prison break, tihi ! och har lite kul på facebook ihop med björn och artjom .. Veckans två skoldagar har vart riktigt bra faktiskt :) Haft kul med mina fina vänner och imon taggar vi volleyboll. Även fastän vi redan vet vilka som vinner jue, höhö mitt lag såklart ^^
Jag och min bror va ute å sprang igår oxå, nu jävla blirre hårdträning och bränning :D Bara nån månad kvar till sommarn, så nu gäller de att sätta igång.
Va ute å övningskörde med mamma innan med, måste säga att jag har det i mig asso ;) inga problem alls, - kanske skulle satsa på rally karriär ?? + att jag fick blinka oxå :D :D Typ de roligaste med hela grejjen <3

Tävling Värnamo 9 april


Månadshoppning 1 april


Coolrock Wannabee King


My daaaaay :)))

Dagens tävling gick lysande ! Felfri med Kingen i LD och två riv i LD+5 då han blev lite stark. Med Missy blev jag 4:a i LD+5 och dubbelnolla försten utanför i LC. Hon gick grymmo bra idag, känns himla bra inför tävlingen på fredag. Då ska jag troligtvis hoppa LA, hihi ^^  Försöker fixa med filmerna men skiten funka ju inte, har slängt iväg ett sms till proffset, Jerry, så väntar nu på svar ;)
Imon taggar vi skola igen, eller ? Suck.. .. . Ska ha engelska prov, så ikväll blir det plugg plugg plugg. Slog på en film nu med, såg den i skolan för ett tag sen ; trust. Inte alls bra enligt mig. Tjejen blir våldtagen, men hon är grymt korkad oxå, så himla dum -.-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Time för lite snygga killar ??? :D

Kingen knoppad, tränsen putsade och allt packat och klart. Vid halv 8 imon bär det av till Värnamo för tävling. LD & LD+5 med Kingen och LD+5 & LC med Missy. DeDe fick stanna hemma denna gången, då han vart lite svullen i ena benet sen i onsdags.
Har inte haft nåt besök av påskharen denna helgen heller, både bra o dåligt.. Ett ägg fyllt med godsaker är ju aldrig fel, men har bestämt mig för en snygg mage om två månader. Och då kan man inte stoppa i sig massa sån skit ;)

:)

Ska ut i det fina vädret och måla lite nu. Hoppas de är lika vart som de ser ut bara ! Kogänget på teve med, asbra ju ! ;)
Jo, mitt hår. Lägger ut bild på det imon kväll, om de blir så att jag färga en gång till. För just nu är det inte jätte ljust :)
Sååååååååå, ha det gött ! :D :*

SLINGOR :) :) :) :) :)

Jaha, ännu en dag gången. Då var de bara två dagar kvar av lovet, suck. Fy :(((( Men denna veckan blir de typ bara två skoldagar :D På måndag är de röd dag, vilket betycer lediga och även tävling för min del. Sen på torsdag tror jag det är som vi ska till ljungby och spela volleyboll, yeey :D och på fredag ska jag tävla så då blir de heller ingen skola. Känns ändå som en rättså okej vecka. Inte välldans långt kvar till lovet nu heller :D
Håret är ny slingat nu med. Blev väl fint, tycker jag nog :) Hade gärna velat ha lite mer, så att de blev ännu ljusare och syntes lite mer :P Men ska köra en gång till, på måndag kanske ? Om de inte är för tidigt ? Heh, ja vet inte, de blir säkert bra ^^
Kollar på en usel film ; Huvudjägarna. Bläää. Blir att ta en macka, bädda ner sig i sängen och slå på prison break. Hihi ! (Y)

A smile is the best makeup any girl can wear.


pa-pa-pa pokerface pa-pa pokerface !

Heh, sitter å kollar på happy feet på trean. Carin kom för en liten stund sen, och snart så gäller det ! OMG ! Aja, de värsta som kan hända är ju att det blir riktigt jävla dåligt .. Men det går väl att göra nåt åt hoppas vi isåfall på ? ^^
Låg uppe till två igår, igen, och kollade på prison break. Lagom trött nu, så är de !

9. I din väska finns .. ?

  • Tuggumi
  • Mascara
  • Plånbok
  • Tops
  • Spegel
  • Kondom
  • Hörlurar
  • Solbrillor
  • Smycken
  • Nyckel
  • Hårspray
  • Penna
Jaoo, tror väl att de är de :)))

MY HEAVEN IS IN THE CANDY STORE

Tycker att jag fått lite lite läsare här på bloggen.. Heh, kan väl kanske bero på att jag inte har nåt intressant för fem öre att skriva ? Men men, jag är ingen höjdar bloggare. That's it :)
Kan inte fatta att det inte är nåt bra på teve, en fredag kväll, på typ 25 kanaler är de bara skit .. Så ja, ska gå upp, bädda ner mig i sängen, och slå på min älsklings serie Prison Break. :D Älskar den ! Har ca 50 h kvar nu, hihi.
mikkan <3 godiiiiiiiiiis :D :D :D !!

in another place, at a different time

Ska göra lite fint här nu, för imon kommer Carin och ska slinga mitt och mammas hår. Puhh, snacka om att jag är nervös. Tänk om det blir fult ? Och jag förstör mitt hår eller nåt ? Fyy va hemskt ! Men kan ju samtidigt bli assnyggt, vilket man får hoppas på :)
Känner mig rättså lycklig för tillfället, då vi har alla kanalerna på teven under några dagar. Wiii, ikväll blir de helt enkelt att bänka sig framför teven, och bara ha det lite mysigt. Skööönt !
Nån som kanske vill hitta på nåt ikväll ? Eller i helgen ? Släng iväg ett litet sms  0703418266

let's set the world on fire

Dagen började vid 10 då jag fick ett gäng tjejer med deras ponnysar på besök. Dessa var Linnea, Amira, Ellen, Annie och Jennifer. Himla trevlig dag måste jag säga ! :D
Tror mina två flickor, Bossan och Missy, var mer taggade än nånsin. Gaalet kul !

GODNATT


8. Vem är den roligaste du vet ?

Oj, finns ju så många :P
Annie är en av dom till exempel, Mattias också, Erik, Lukas e med kul, Johannes, Sara & Sofie är ju jäkligt roliga med ! M.FL !
Asså jag kan inte peka ut en person som är den roligaste, vem kan de ?

~

Kan ju inte bli annat än glad, tack vännen ! <3 :D

ROSA ♥


Den Sista Dokusåpan

Här snackar vi film asså !



Så jävla bra !!!

Har börjat om med min älsklings serie Prison Break nu - 79 avsnitt - 59 h & 30 min. Tycker verkligen att ni borde se den, bättre serie finns inte. De kan jag lova ! Så jävla bra :D <3
Igår var jag på övningskörar kurs. Fy fan .. Det var sjukt segt, 3 h och 45 min, usch asså. Riktigt skönt att ha det gjort :) Sen sov Annie här inatt me, treeeevligt :D satte på film igår kväll, men den hann inte rulla länge förrns vi sov båda två. Hehe

inside all of us is a WILD THING

Vilken dag !! :D hihi ska ut i stallet nu sen drar jag till lilla hålan ryssby ^^ Ha deet ! Pus hejjjj :D :*

RSS 2.0