BÄST !!!!!!!!!!!!!!!!!


kunde inte motstå att lägga upp denna underbara bild !

sometimes i forget that i'm not supposed to love you anymore

Då ligger jag här igen och latar mig... Har idag ridit DeDe och Kingen, så jäkla underbara är de! Har även kollat på hästar på teve, hoppning & ponnyakuten. Och guuuuuud, på ponnyakuten fick de rida för Rolf-Göran Bengtsson.. Inte alls avis! Men men, inte mer om de. Har varit i Traryd ikväll hos min farbror och firat han. Hela tjocka släkten på pappas sida var där, men jodå de va trevligt :) Busade till att lite på hemvägen då vi drog en bit på E4 i 175 km/h, läskigt som tusan :o
Ingen skola imon heller hihihi! Kompledigt, hade ju öppet hus för någon vecka sen så får vi igen det nu, typ :) Känns gryyyymt bra med ännu en sovmorgon! Och jo, hehe har ju blivit en del onyttigheter denna veckan, men gott hare vart! Men iallafall, mina jeans satt tajt innan, men nu sitter de helt fucking slimmat! Så ja träna träna träna! Tisdag ska jag med Lina på pump pass, torsdag blir de förhoppningsvis boxning + att jag och annie pratade om att gå på gym, så blir väl kanske så oxå ! ;)

Lofsdalen 2012


I'll hold you in my heart until I can hold you in my arms

OJoj sov till tolv idag och är redan helt slut ! Hm, har hållt till i stallet heeela dagen, trevligt måste jag säga :) Nu sitter jag här i sängen och laddar upp bilder och glor på tv. Funderar på att snart ta mig en dusch sen sova ..
HEHE trött vare ja .... !

Gaaaaaaaalna :D :D :D :D :D :D

Hejsan hallllåå ja! Sitter och tar web cam foton på mig och annie (Y) Kvällen har varit händelserik må jag säga .. Theo och Andreas attackerade mig med marchmellows... Efteråt hittade jag en inkletad i håret, då var jag inte glad asso. Men efter ett gäng pannkakor är humöret åter på topp :D Jag och "gänget" har spelat bingo. Pappa blev årets mästare - med det blev han också kejsare Hans, hihi. Kändes som vi var ett gäng gamlingar, men kul ärre :D Har även börjat packa en del, för imorgon bär det av hemmåt igen, vet inte om ja ska skratta eller gråta.. Måste ju erkänna att jag har lite hemlängtan, men ja de har verkligen vart en aaaaaaas bra vecka!!!
Imon ska min gooooa vän Michelle ut och rida mina pollar - TACK HÖRRU!! <3

Hihihihihiih !!

Jaha då sitter man här å degar & käkar godis efter ännu en fine dag i backen. Har haft relativt fint väder hela veckan, fina backar och solsken. Underbart! kan fortfarande inte förstår mig på dom som gör 360 och backflip och sån skit, ja vågar inte ens snurra ett varv :o ....... Åkte även lite snowboard igår. De tre första åken gick grymt bra, sen lurades jag med ut i "äventyret" ... Usch, trillade x antal gånger och krossade hela baken.. AJ AJ idag! Lite rumpmassage hade ju inte vart fel :D Har ännu sålänge haft en grymt bra vecka!!!! Har vart sjukt kul i backen ihop med Annie, heeeeelt galet!
Nu väntas käk - spagetti och köttfärssås. Sen ikväll blirre pannkakor - MUMS! :D Suck, tack vare Annie har jag nu börjat ränka kalorier och sån skit.... Man kan inte fatta hur mycket skit de är i saker och ting! Fyyyy asso :( Aja, säger som pappa - de är ju semester !
Lägger upp bilder från veckan när jag kommer hem på lördag :D
Ha det bra allihoooooopa! Heeeeeej <3

HERE WEEEE COME!!!!!

Japp, har bara nån timme kvar nu tills vi är i lofsdalen :D :D
Sitter i baksätet, mellan två mifffon! - Annie och Theo <3 De har gjort resan toppen asso, lika så min kära bror & pappa !
Veckan kommer bli grym!!!
Just nu är alla rättså osociala, annie läser tidning, pappa kör och andreas kollar på film. Jag och Theo sitter och nördar oss vid paint, haha nolife! Nejj men de är kul !
Hihi ha det bra allihoooooopa!
Hoppas ni får en lika bra vecka som jag kommer få, hejsvejjs :) :)
+ att Theo ska lära mig brittiska, yeeeeeey!!!! :D

Annie Nyman du är bäst! ♥




uräkta kvalitén...


LOFFEDALEN :D :D :D :D

Hmm, har typ inget att skriva :( sorry! Imon drar vi till loffedalen, det ska bli så grymt kul! :D Hämtar Annie i ryssby vid nio, sen drar vi förhoppningsvis till ljungby och hyr filmer och sen vidare till lagan för att hämte Theo! Sen bär det av, 11 timmars bilresa - awesome! Ska gå och packa det sista nu hihi :D hejjsvejjs 

Goooe bild från Hestra förra veckan !



~

You thinkin' what I'm thinkin'?
I'm thinkin' I think it, too.

SAKNAR!!!!!!! ♥


:*

TILL ALLA SOM FÖRSÖKT NÅ MIG PÅ MOBILEN UNDER DAGEN, ANTINGEN RINGT ELLER SMSAT - MOBILEN HAR CP:AT IHOP TOTALT SÅ KAN VARKEN RINGA, SMSA ELLER TA EMOT SAMTAL OCH SMS. SÅ NI VET!! SÅ TILLS VIDARE FÅR NI SMSA TILL 0703418266, SÅ FINNS JAG DÄR :D


we're young, so shut up, and enjoy life !!

Kollar på The Voice, himla mesigt program asso.. Men Ola Salo !! <33333
Dagen har inte vart så himla märkvärdig egentligen, men lite smått å gott har väl hänt. Dagen började med matte prov, kändes som att det gick himla bra faktiskt :) Sen har de inte hänt nåt särskilt, på biologin lyssnade vi på varandras hjärtan med den saken man sätter i öronen, och en slang typ? Aja, lite kul va de, satte det på halsen på alice och så knäckte hon nacken - asså de va seriöst nåt utav de hemskaste ljudet jag hört!!!
Sen hämtade mor och far mig vid skolan och vi drog vidare in till ljungby. Provade pjäxorna och köpte dom, igen.. Men de blir säkert brra :) Sen var vi inte hemma förrns senare, så de blev en ridtur under stjärnorna med Kingen. Men det är väl där han hör hemma, bland stjärnorna !
Missy är fortfarande inte helt bra, feber och hängig .. :( Ska ta tempen på henne sen igen och hoppas på att den sjunkit.
Hmm, ska käka lite nu, sen spela med andreas -.- suck!

Gymnasie val :)))

Har ju glömt att säga mitt gymnasieval :o eller  ? jo de har jag nog..
1. Natur - Sunnerbo
2. Teknik - Sunnerbo
3. Natur - Katedral
4. El - Sunnerbo
5. Estet musik - Sunnerbo

Det blir nog rättså bra tror jag :D hoppas väl på det!



15 februari 2012


The moments we'll always remember, and the days we'll never forget♥

Sitter just nu med lukas facebook, som jag för tillfället har kontroll över. Han kommer snart förstå att det är facebook som gäller, och då har jag redan hans sida redo - asbra! :D Ska ta mig lite käääk och sätta mig med matten, prov imon :/

Blev ingen träning idag, skit me!! Hade ingen skjuts och då är det inte lätt asso .. Har ridit lite granna istället, DeDe och Bossan :) Missy har kolik, suck.. Aldrig kul när de får de, hoppas väl på att de släpper snart :)
Ska måla naglarna hade jag täänkt, lite fin inför fredagen imorrn :D
Annars är de väl inget nytt tror jag, suuuuuuuuper taggad inför kommande helg verkligen! :D

Lite goooa bilder från Hestra !! (inte jag som tagit dom)




Texten i förra inlägget blev helt cp, sorry for that!!

~

Just a smile from you, make my day!!

Gör just nu ett break i pluggandet. Suck. Spanska prov på torsdag och matte på fredan...

Idag: Alla ♥ dag .. Har haft en bra dag fylld med kramar, gillas stort!!
Imon: Ska till Sickinge med Kingen och hoppträna för Tina - spännanade! ++ plugga till spanska provet!
Torsdag: Blir väl å rida :) Kanske sticker in och tränar boxning med, känns som att det skulle behövas..
Fredag: Rida och packa inför helgen .... Kanske även träffar några goa vänner, får väl se vad som händer :)
Lördag: Drar till Värnamo med Missy för tävling, LC LB. Blir skojj! Efter det ska blir det rida, sen på kvällen träffa vänner och packa.
Söndag: LOFSDALEN! Pappa, Annie, Andreas, Theo och jag drar till Lofsdalen. Kommer bli riktigt awesome!!! :D :D Håller tummarna för bra väder.

Hmm, vad ska jag annars sägg ? Asså det här med alla ♥ dag, många säger att det är så himla överskattat å blabla bla.. Men asså de tycker jag absolut inte att det är! Det är ju skit mysigt med en liten kärleksdag såhär i vinter mörkret :D Okej att man kan visa kärlek resten av året med, men 14 februari är lixom lite extra. Precis som julafton. Det är också bara en gång om året, och är det ju allt gott julbak och julgodis, det kan man ju också äta året runt om man nu vill de, men det är ändå lite speciellt på just julafton jue. Om nån fattar hur jag menar vaa :))

Nej fy, nu måste jag plugga.. Ska va klar tills mamma kommer vid nio + att jag ska ha bakat en fiiine kladdkaka :D :D Ha det bra allihopa!


Turkiet

SLUTMÄTT 1.58

Jag va hos skolsköterskan för nån dag sen. Vägde och mätte mig och sådära. Och vet ni vad hon sa?! :o Att jag var färdigväxt!! 1.58!! Inte ens över 1.60 lixom ...... Hade endast växt 1.5 cm sen i sjuan, och vägde precis lika mycket nu som då. Så ja, hon trodde helt enkelt inte att jag skulle bli längre.
Okej, jag har inte något mot att va liten, men en eller två cm till hade ju inte skadat.. Hehehhe

BEFORE I DIE.....

HAHAHA!


So many snowflakes, but only one fell in my heart.

Asså.. Nu har jag inte skrivit här på hela veckan ... Inte bra! Men ja har verkligen inte fått nån tid över till det.. Drar veckan lite kort :))

Måndags: Hände inget speciellt.
Tisdags: Första nationella, svenska läsförståelse - gick nog helt okej iallafall. På kvällen var det träning, riktigt gött! Jobbigaste träningen på länge måste jag säga, varenda liten muskelcell i kroppen gjorde motstånd!
Onsdags: Go träningsvärk sen gårdagen :D Red Missy på eftermiddan, och DeDe gick som handhäst. Gick fin fint !!
Torsdags: Andra nationella, svenska uppsats. Fick fyra ämnen att välja på, kommer inte ihåg alla men jag valde iallafall "När tiden stannar". Skrev om den 3 maj, då vi tog bort Gibson ... <3  Tror nog det blev rättså bra :) På kvällen var de hoppträning, hade Kingen och de gick kanon bra!!
Fredags: Ojj, minns typ inte.. Eller ja jo, efter skolan drog ju fritidsgården till Hestra. Hade verkligen en toppen kväll i backen!! Mycket trevligt sällskap gör ju inte det hela sämre. Tack allihopa för den kvällen! ;D
Lördags: Efter ca 5 timmars sömn var det att stiga upp, fixa Missy och sedan köra till Älmhult för tävling. -16 var ju heelt underbart..... Gick iallafall grymt bra!!! Hoppade LC+5 -> dubbelnolla, tyvärr försten utanför placreing men men, Missy är bäst! :D På kvällen fick man sällskap av Annie, mycket trevligt. Man kan ju undra vad pappa hällt i saften, kändes som att vi va helt höga bägge två! Fan vilken kul kväll :D :D

Asså jag har tänkt lite på att skolan är ju egentligen inte så farlig. Okej, läxor är ju de värsta som finns men de går an.. Men att åka till skolan är inte så värst jobbigt längre, bara för att jag har en toppen klass som gör lektionerna så mycket roligare. Och rasterna blir absolut inte tråkiga, när man har underbara och roliga vänner - alice, lukas, johannes, mattias, ruben, david, emma och många fler - att tillbringa dom med! Så ja, tummen upp för skolan!


Tihihi jag och annie lyxade till det med lite lördags käk ; köttbullar, klyftpotatis och pulversås :D !!

Månadshoppning 5/2


You are my one in 6 billion

Dagen började med månadshoppning, i ca -10 grader. Fiiiint! Bra gick det iallafall! :D Hoppade Missy i 70 & 80, nolla i bägge. Love her! Resten av dagen har varit rättså chill. Har laddat ner nåt program här, så nu går de bra mycket bättre att lägga ut filmer på youtube. Så det har jag pysslat lite med. Har även glott igenom massa bilder, pluggat liiiite till nationella, sytt täcke och kollat tv - ponnyakuten. Haha, Ida är ju med och hon är ju sååå himla söt !! :D btw det är de som äger missy.
Annars har det som sagt inte hänt mycket, nu ska jag duscha :))) (Y) Ha det! Hejj svejjs!
Har även inskaffat mig ett par nya fin fina pjäxor ! :D

I MISS YOU !

Saknaden är fruktansvärd.
Saknaden som man vet aldrig kommer försvinna.
Att man alltid kommar sakna.
Det man saknar kommer aldrig tillbaka.

HAHAHHA

Sitter här i min ensamhet och är fruktansvärt trött, och då kommer ju den dåliga humorn fram -.- ^^ Men om man skulle ta å sova lite kanske, natti natti folk!

~



that awesome moment when you are so fucking happy and you don´t know why

Sitter å myser under vämefilten med en skål popcorn! Har precis målat naglana - blåååa (a) För övrigt är jag bara inne på facebook, och är jäkligt uttråkad .... och så cpar en tangent med så jag få daamp på skiten! Aoo, kanske skulle ta å glo på lite kläder eller nåt :))
 

Hade tänkt åka in på hockeyn ikväll med toppen tjejjen Emma Karlsson, men va i ridhuset så det hanns tyvärr inte med :) De va grymt kul att rida idag, hoppade både Kingen och Missy och båda gick kanoooooon bra!! :D

Igår var det ju vinteridrottsdag, som blev i Hestra. Grymt kul!!!!! Toppen väder och mycket braaa sällskap! Dock var det bara två backar öppna.. Men att va i backen ä vekligen nåt utav de bästa ja vet!! Kan inte vänta till lovet, då jag och Annie drar till Loffedalen :D :D :D Awesome!!

Aoop, nu ska göa nåt utav resten av kvällen ..... :) typ sova!

Ha det braaaa ! Pussss <3


Fredag! <3333333333

Tja!

Står i skolan å väntar på bussen. Så jävla gött med fredag asso! Nu vill man bara hem.. Dagen blir till att tillbringas i stallet, rida och allt de dära ni vet :D Toppen!! Sen får vi väl se vart kvällen tar mig, som det är nu har jag inget särskilt att hitta på.

Men ojoj, nu måste jag ut. Ha det bra! Hejjjjjj svejjjjjjs :D


Haha enda bilden jag ha på skoldatan ^^
fint va?!
(sen sjuan)




HAPPY BIRTHDAY SWEETHEART!!

Ajaj!! Höll på att glömma att Harry Styles fyller 18 år idag :) så stort grattis till honom, får la hoppss på att han haft en bra dag! Skriver på telefonen just nu, vilke går sådär.. Så ja kan tyvärr inte lägga upp nån bild, men de kommer imon :)) De var de sista ni hör för mig idag, för nu ska jag sooova, upp tidigt.imon vetni :D NATTI NATTI !!!!!

VÄXJÖ <3

Helllllluu!
Glor just nu på film med familjen ; Flykten från Bastöy. Hemsk måste jag säga, och jävligt sorglig - buhhuu :(
Samtidigt sitter jag och mamsen å syr täcken. Missy och DeDe har vart lite crazy i hagen ida, så ja.. Hatar att sy!! Men men, sånt som måste göras (:
Dagen har spenderats med mamma i Växjö. Provat pjäxor, och har hittat ett par som jag tror jag ska ha, bara det att jag vet inte vilken strl jag ska ha - antingen 24.5 eller 25.5 ..... När jag gick där med pjäxorna hittade jag ett par såååååååå snygga skidor. I was fallen in love. De var verkligen grymma - K2, samma som jag har nu, men enligt mig var de bra mycket snyggare! Inhandlade även lite kläder och smycken (:
Tröja - New Yorker
Nu ska jag sova så taggar vi Hestra imon :D :D Natti!!

RSS 2.0