So many snowflakes, but only one fell in my heart.

Asså.. Nu har jag inte skrivit här på hela veckan ... Inte bra! Men ja har verkligen inte fått nån tid över till det.. Drar veckan lite kort :))

Måndags: Hände inget speciellt.
Tisdags: Första nationella, svenska läsförståelse - gick nog helt okej iallafall. På kvällen var det träning, riktigt gött! Jobbigaste träningen på länge måste jag säga, varenda liten muskelcell i kroppen gjorde motstånd!
Onsdags: Go träningsvärk sen gårdagen :D Red Missy på eftermiddan, och DeDe gick som handhäst. Gick fin fint !!
Torsdags: Andra nationella, svenska uppsats. Fick fyra ämnen att välja på, kommer inte ihåg alla men jag valde iallafall "När tiden stannar". Skrev om den 3 maj, då vi tog bort Gibson ... <3  Tror nog det blev rättså bra :) På kvällen var de hoppträning, hade Kingen och de gick kanon bra!!
Fredags: Ojj, minns typ inte.. Eller ja jo, efter skolan drog ju fritidsgården till Hestra. Hade verkligen en toppen kväll i backen!! Mycket trevligt sällskap gör ju inte det hela sämre. Tack allihopa för den kvällen! ;D
Lördags: Efter ca 5 timmars sömn var det att stiga upp, fixa Missy och sedan köra till Älmhult för tävling. -16 var ju heelt underbart..... Gick iallafall grymt bra!!! Hoppade LC+5 -> dubbelnolla, tyvärr försten utanför placreing men men, Missy är bäst! :D På kvällen fick man sällskap av Annie, mycket trevligt. Man kan ju undra vad pappa hällt i saften, kändes som att vi va helt höga bägge två! Fan vilken kul kväll :D :D

Asså jag har tänkt lite på att skolan är ju egentligen inte så farlig. Okej, läxor är ju de värsta som finns men de går an.. Men att åka till skolan är inte så värst jobbigt längre, bara för att jag har en toppen klass som gör lektionerna så mycket roligare. Och rasterna blir absolut inte tråkiga, när man har underbara och roliga vänner - alice, lukas, johannes, mattias, ruben, david, emma och många fler - att tillbringa dom med! Så ja, tummen upp för skolan!


Tihihi jag och annie lyxade till det med lite lördags käk ; köttbullar, klyftpotatis och pulversås :D !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu