GOTT NYTT ÅR!!!


Because tonight will be the night that I would fall for you

Hallå!! :))
Som ni märkt skrev jag ju aldrig nåt direkt inlägg igår, så jag tänkte bara dra lite kort om vad jag hittade på. Ja, jag var i ridhuset med Missy och hoppade :D Det gick kanon bra, för att vara första gången, hon är grymt pigg och rättså stark, men det blir bättre och bättre ju mer jag rider henne. Tänkte att jag skulle lägga in en film, men det får bli en annan dag.. Har fått veta att Missys ägare läser här med, så vår ju skriva lite xtra om henne då ;)
På kvällen drog jag itne till gården å träffade alla saknade vänner, va längesen ja var där nu! De var väl typ de som hände. Jo, just de, Sara va här oxå, himla trevligt!!

Idag hade jag en redigt goe sovmorgon - tjugo i tolv (Y) Sen var det stallet, red DeDe och Bossan, gick bra som vanligt :)) Sen har det verkligen bara vart lugnt.. Man blir ju glad när man kommer ut i stallet, och så står mamsen och klipper Missy, vilken mamma man har!! <3 Hon var iallafall rättså lugn å klippa och blev skit snygg!

Nu ska ja lägga mig, hade jag tänkt! NATTI NATTI


If you can dream it - you can do it!

Heeeej (:
Jag ska ta och sova nu.. Blir rättså trött av att höra Babban ligga uppe i sängen å snarka!
Suck, orkar inte skriva nåt inlägg nu, sorry! Slänger in en gammal bild på min fina familj, och sen säger jag godnatt :)



Natti natti! Puss&kram

Nobody is perfect - until you fall in love with them.

Hejj alla fiina vänner! Idag har man haft massa fint besök! Kungen å hans familj :o Nä, skojjar, nästan lika bra som kungen - Michelle var här idag på förmiddan ihop med Charlie, vi hoppade lite granna på våra super snygga terräng hinder. DeDe var lika crazy som vanligt.. För några timmar sen kom Nea, Tildiz och Rossi en vända :D Satt å snackade om allt möjligt, det var längesen asso! Men det var toppen. Har även vart med min fina granne idag, hon skulle ha pumppass i Lagan å de va jag med på :) Det var kul! Jobbigt, men de kan ja behöva - satsar på beach 2012 :D (Y)

Blir nog att jag drar till Kiki på nyår, trevligt trevligt! Har funderat lite granna på nyårslöfte, hade tänkt att jag ska låta bli godiset nästa år, äter alldeles för mycket sån skit nu.. Men det är ju SÅ GOTT!! Aja, får se hur de blir med de :))
         Asså alla säger ju hela tiden att jag är så himla liten, men wtf va är de för fel med de? Finns massa fördelar - tex jag kan ha decimeterhöga klackar, utan att bli längre än boysen, och jag kan ida småponnysarna tills jag är 18 :D
Asså när vi var på hockey, jag Linnea & Ebba, så hade de sagt till mig att det var gratis för de under 13, när vi kom dit så ville dom att jag skulle fråga gubben om de va så. Så det gjorde jag, jag bara "är de gratis eller" "bros på hur gammal du är.." "eeem.. 13" "okej, gå in där då"! Blev sen sugen på att säga vafan tycker du jag ser ut som 13, gubbe?! men skippade det..

 Saknar Turkiet!!

Nu ska jag ta mig en dusch sen soooooooova!! Natti natti :-*

Love more Day by day Get happier

                                                                Vi är troja
                                                                Vi är troja
                                                 Vi är de röda från Ljungby stad! 
                                                             Så sjung nu med                                                   
                                                               För vårat lag                 
                                                   För vårat röd-vita Troja lag!
                                                         Ole ole ole ole ole..
                                                       
                                                          

Haha, då var man hemma från hockeyn och nerbäddad i sängen. 3-1 till troja, inte illa asso. Som ja skrev innan så var ju detta premiärmatchen för mig, tycker faktiskt att det var himla trevlit så ja de blir nog fler gånger :D Är ju inte särskilt insatt i hockey sådär.. Och verkligen inte spelarna, men har ju iallafall förstått att Pavlin är kingen, efter att Ebba sagt det exx antal gånger! Själv tycke jag inte att han gjorde sådär jätte mycket, åkte mest bara runt å såg bra ut typ ;)

Imon kommer Michelle och gör mig sällskap i skogen, ska rida ut en vända sen blirre nog att vi hoppar litegranna på terränghindren! Hon kommer vi tio, så de blir till att stiga upp tidigt imon - suck!




If he's dumd enough to walk away. Be smart enough to let him go.

Nu ska jag strax ta mig en dusch, dra på mig lite snygga kläder och sen kommer Tina och hämtar mig vid halv 6. Ska på hockey ihop med Linnea och Ebba - awesome!! Blir första gången för min del, rättså spännande faktiskt. Aa, hockeyn börjar vid sju, så ja vet inte va vi hittar på innan de, nåt kul, som valigt me dom två!

Hanna kom idag på förmiddan å vi stack ut och red en runda, lång runda.Två gaalna ponnysar!! Men de var väldigt kul, ska få henne till att flytta hit igen, mycket roligare med sällskap! (Y) Aa, vi pratade en del me, om allt från himmel till jord. Bland annat bestämde vi att vi ihop med Annie ska hälsa på hos Erik Saade till våren. Iallafall gå på en konsert. Har ridit DeDe oxå, han var sååå fin idah :D :D

Ja har fortfarande inte bestämt va jag ska hitta på på nyår, börja få lite ångest för de faktiskt.. Bara några dagar kvar :o och fortafarande ingen snö!! :( Eftersom snön inte verka komma hit, får man väl helt enkelt åka härifrån. Blir förhoppningsvis Lofsdalen på både sortlovet och påsklovet, toppen! Fick ju nya stavar i julklapp, och ska köpa nya pjäxor med, sen så! Har tänkt med att jag ska börja åka bräda, hur det nu ska gå.. Har köt ett par snygga skor av Nymans, saknas bara en fräck bräda me.

Har inte särskilt många bilder på denna datan, så slänger in ett par från sälen förra året! 

                               

                             

                             


We love eachother!

Har fått önskemål om att skriva lite om mina pållar, så det ska jag göra hade ja tänkt!


DeDe



Jaa, DeDe är en Arab, har haft honom sen han var 2 år tror jag :) nu är han 10. Det är jag som ridit in han och allt de dära. Han är vääldigt speciell, men jag älskar han! Ja, vet inte meer va jag ska säg om han, får räcka så!

Bossanova



Jag har haft bossanova i ett och ett halft år nu. Hon är en en blandning mellan Fullblod och New Forest. Hon hade inte tävlat särskilt mycket när jag köpte henne, jag har nu startat upp till LB. Jag har haft jätte roligt med henne, och vi har haft både uppgångar och nedgångar. På senaste tiden har det inte gått så bra, känner att vi inte riktigt passar ihop. Så har bestämt mig för att sälja henne, tråkigt ja vet men så är de ..

Coolrock Wannabe King:

 

För en månad sen var jag och mamma i Irland, vi var ute efter en d-ponny som tävlat lite högre klasser. Kingen hittade vi på en stor auktion. Han var såå fin och super mysig att rida, så aah vi köpte han! Efter två veckor kom han hem, med en såå jäkla snygg lastbil :o Fram till idag har han fått bo i utebox, lite typ av "karantän", men nu har han flyttat in i stallet. Har inte ridit han än, men snart så! Han är en 4-årig appaloosa :)

Attorory Miss Understood



När vi var i Irland hängde vi med några andra svenskar, från Bollnäs, riktigt snälla! När jag inte hittade vad vi ville ha riktigt, så sa hon att jag kunde få ha deras c-ponny, också irländsk. Och det ville jag ju, så för 2 veckor sen eller nåt var mamma och pappa i Stockholm och hämtade henne. Jag har ridit henne en del nu, hon är väldigt pigg, men jätte rolig att rida! Missy är 6 år, och har inte tävlat nåt så direkt.

Trojas Balour



Sålde honom för några månader sen. Han är en Connemara, 9 år. Han var 6 när vi köpte han och då var han knappt riden alls. Han var då hingst. När han kom hit kastrerade vi honom och jag började rida. Han utvecklades snabbt och jag tävlade upp till LB hoppning och LA dressyr med han. Hoppningen var inte riktigt hans grej, lite därför jag sålde han, men i dressyren var han en riktig stjärna. Och så snygg!!


Ja tänkte att jag skulle skriva ett eget inlägg om Gibson, men de gör jag en annan gång! (Y)


Hjälp??

Är de nån snäll själ som kan hjälpa mig? Hur lägger ja in videos? Typ från youtube? :)


Hey DJ - play my song all night long!

Heey guys! :D Har nu slatt mig ner i soffan efter en shoppingdag i växjö med mamma. Skulle ju på rean, men aa ja tycker inte de va jätte mycket där, men de blev lite inhandlat ändå!
- Vinterjacka
- T-shirts
- BH
- Smycken

Träffade lite känt folk i växjö me, Hannah, Biina, Enida och Ebbi <3 Verkligen goa tjejjer! Btw Hanna kommer hit och ska rida imon, blir nog att vi rider ut en sväng, skojj!! Ingen mer som ha lust att komma? :)
      Nu har vi flyttat in Kingen i stallet oxå, äntligen! Nu kan ja snart rida honom me, får väl vänta nån dag till :)) Får väl se hur de går, han ser vääldigt vild ut i hagen..
          Eem, asså ja vet inte riktigt va jag ska skriva.. De som är snälla å läser kan väl slänga in en kommentar på va jag kan skriva om? Vore väldigt brra asso !

Slänger in en liten bild på min fiina älskade "julklapp"


.


My heart is perfect because.. you are inside .

Tjaba tjeena :)
Ligger i min super mysiga säck och väntar på att det ska börja nåt bra på tvn. Det suger att bara ha 5 kanaler, inte kul ALLS! Men men, tror nog det skulle va nåt bra på 4an ikväll iaf :))

Imon blir det att åka in på mallandagsrean med mammsen, shooooopppa loss!! :D För visst är det imon det börjar? Shit asso, kommer bli pank...
 På tisdag kanske det blir att jag hör med några om att komma hit och hänga med ut på en ridtur i vårat fina "vinterlandskap".. Hade ju vart trevligt med lite snö! ++ att jag är så jäkla sugen på att åka skiiiidor :D fick nya stavar igår och ska även köpa nya pjäxor, sen är det bara att vänta på snön, när den kommer så lovar jag att jag är först i backen! 
     
Hade även tänk hinna med att träffa några goa vänner på lovet, bland annat albina och rasmus <3

Saknar min kära vän Annie som just nu ligger å steker på en strand i Thiland :( avis! Hon får dela med sig av sin bruna färg till mig sen :D



Asså aah, ja ha blivit lite små kär i MangeMakers - Grymt coola killar!!


Blogg tiiiime!

Aah, har nu tänkt skaffa mig en blogg, får väl se hur det går :) Ebbi gumman har lovat att hjälpa mig med design å sån skit, för de kan inte jag.. Aa så nu får ne fan se till å läsa min blogg :D och tycka till lite granna!

Nu är julafton över, vet inte om de är tråkigt eller bara skönt, tror nog de e rätt skönt ändå. Har haft en bra dag iaf :)
Asså jag har inte särskilt mycket att skriva, ledsen för deeet men aa..

Natti natti!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0