Get out, get out, get out of my head. Fall in to my arms instead!

Hallooojjj! :) '

Har inte skrivit på ett tag nu, eller aah sen i torsdags.. Har inte vart hemma så jag kunnat skriva direkt. I fredags var ja på hockey med Ebbot och Nea. Troja förlorade på Sudden death mot Mora.. :P Men de va kul! Efter de drog vi hem till Ebba och hade en suuper trevlig kväll. Var ute å gick vid typ halv ett? Rättså dött i ryssby asso, men träffade ju ett gäng trevliga killar! ;) Och ja igår kväll drog jag hem till Johannes en sväng, glodde på film och hade de trevligt! (a)



Red Kingen för tredje gången i fredags, gick sådär.. Em, han ville inte gå alls. Fick ringa mamma om hjälp. Fighten slutade med att ja hade en 2m lång pinne i handen, och gick hur bra som helst sen. En bit iallafall. Efter en stund sprang de ut två älgar på vägen, yeey! Eller inte.. Bestämde mig då för att ta jägar licens, hade absolut inte haft nåt emot att skjuta dom då.. Men men, gick bra sen :) Red han igår också å då gick de ännu bättre. Rider bara lite korta rundor nu med han, tror de är bättre att börja så. Lite mer psykisk träning lixom :))
Var även i ridhuset och hoppade Missy igår, det gick riktigt bra! Hon var vääldigt pigg! Blir nog att jag får byta till pessoa bettet :) Lägger kanske in fiolm sen, om de finns tid för de.

Idag, såhär sista dan på lovet, sov ja till halv 1. Inte helt fel :) Men usch, vill inte börja skolan :'((((( buhu! Aja, inte mycket att göra åt.. Ska laga ett täcke nu, sy är de tråkigaste som finns, men tyvärr så måste de göras -.- Sen blir de att hoppa in i duschen sen säängen! :D

 

 



 


Kommentarer
Postat av: annaa

....snygg tapet!

2012-01-09 @ 08:51:06
URL: http://annaakarlssoon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu